31.08.2011.

Poštovani posjetitelji portala Općine Viškovo!

Zadovoljstvo mi je što Vas mogu pozdraviti na novom internet portalu Općine Viškovo.

Općina Viškovo je među prvim općinama započela koristiti mogućnosti suvremene tehnologije kako bi svima zainteresiranima pružila informaciju o radu Općine, ali i ostalim  događanjima na našem području... 

Taj pristup nije ostao nezapažen, pa je Općina Viškovo 2009. godine u istraživanju GONG-a i Udruge gradova u konkurenciji 427 općina i 129 gradova zauzela 8. mjesto i proglašena najtransparentnijom općinom u Republici Hrvatskoj. Također, u 2015. godini Institut za javne financije proveo je i objavio istraživanje o transparentnosti proračuna lokalnih zajednica prema kojem je Viškovo jedina od 428 općina u Hrvatskoj koja je objavila sve tražene proračunske dokumente.

Novi internet portal je naš pokušaj da svim zainteresiranima, a prije svega našim mještanima  pružimo pravodobnu i odgovarajuću informaciju. Smatramo da je poboljšan dizajn portala, kao i da će snalaženje na portalu i pristup željenoj informaciji biti jednostavniji i brži. 

U daljnjoj nadgradnji portala očekujemo i vašu suradnju. Ukoliko imate prijedlog, kritiku ili interesantnu informaciju, pošaljite ih putem e-maila na adresu pisarnica@opcina-viskovo.hr ili putem faksa na broj +385 51 257 521.