Obavijest Stožera civilne zaštite o izdavanju propusnica

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta, osim u iznimnim slučajevima, Stožer civilne zaštite Općine Viškovo zadužen je za izdavanje nužnih propusnica za osobe koje moraju napustiti prebivalište „iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i ostalih potrepština“. Molimo sve mještane čiji su razlozi prije navedeni, da se sa čitko popunjenim zahtjevom za izdavanje propusnice obrate Općini Viškovo putem maila pisarnica@opcina-viskovo.hr  ili osobno na način da isti predaju u sandučić na za to označenom mjestu na ulazu u zgradu Općine.

Podatci koji su potrebni za izdavanje propusnice:

  1. Ime i prezime
  2. OIB
  3. Razlog zašto je potrebna propusnica (detaljno obrazložiti te navesti ime i prezime osobe kod koje se odlazi u sklopu zahtjeva)
  4. Na koji period je potrebna propusnica
  5. Gdje će osoba putovati
  6. Kontakt telefon i e-mail osobe koja traži propusnicu

ZBOG SVE VEĆEG RIZIKA PRIJENOSA BOLESTI COVID-19 MOLIMO MJEŠTANE DA, ZBOG VLASTITE SIGURNOSTI I SIGURNOSTI SVIH NAS, ŠTO JE VIŠE MOGUĆE IZBJEGAVAJU OSOBNI DOLAZAK I KORISTE E-MAIL.

ZA IZNIMNE HITNOĆE ISKLJUČIVO VEZANO ZA IZDAVANJE PROPUSNICA U GORE NAVEDENIM IZNIMNIM SLUČAJEVIMA, NAKON 17 SATI MOŽETE KONTAKTIRATI 091/2575 215.