Besplatna edukacija za nezaposlene u postupku samozapošljavanja

Edukacija je dio aktivnosti projekta LO.PA.Z. PLUS financiranog iz europskog socijalnog fonda. Na projektu vrijednom 2 milijuna kuna jedan od partnera je Općina Viškovo. Web stranica je jedan od ključnih alata poslovanja u današnjem digitalnom dobu. Ona omogućuje povezivanje s ciljanom skupinom poduzeća, nudi mogućnost otvaranja online trgovine te nudi veliki broj analitičkih podataka koji se mogu iskoristiti za unaprjeđenje poslovanja i izgradnju kvalitetnijeg poslovnog odnosa sa svojom ciljanom grupom potrošača, dok nije na odmet da sve to skupa i dobro izgleda. Besplatna edukacija “Poslovanje u digitalnom dobu – Izrada internetske stranice i vizualnog identiteta za novoosnovana poduzeća” namijenjena je nezaposlenim osobama koje su u postupku pokretanja poslovanja i namjeravaju se samozaposliti te na tržištu ponuditi svoje usluge ili robe. Tijekom edukacije naučit će što znače kratice poput CSS-a, CMS-a, kako izraditi i uređivati internetsku stranicu za vaše poduzeće te o čemu razmišljati prilikom pripreme sadržaja za istu. U drugom dijelu edukacije, razvit će vizualni identitet za svoju poslovnu ideju, knjigu standarda te oblikovanje promotivnih materijala koje će koristiti prilikom plasiranja usluga i roba na tržište. Edukaciju zajedno vode iskusni informatičar i grafički dizajner koji će sigurno imati puno dobrih savjeta i trikova koje će podijeliti s polaznicima.

Četverodnevna edukacija održat će se 18., 20., 25. i 27.  veljače, od 9:00 do 16:00 sati. Za prijavu je potrebno poslati mail na mjeremic@ctk-rijeka.hr najkasnije do petka, 14. veljače.

Polaznici prilikom upisa u edukaciju trebaju dokazati da su u statusu nezaposlenosti, a više podataka o upisu mogu pronaći na stranici www.ctk-rijeka.hr. Za sve polaznike je osiguran topli obrok.