Udruženje obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje

Predsjednik: Jasminka Blečić
Tel: 051/297-926
Fax: 051/297-958
e-mail: udruzenje.obrtnika@gmail.com
  uo.viskovo@hok.hr
Web stranice: www.udruzenje.info
   
   
Udruženje obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje je udruga koja djeluje 11 godina i uvijek je na usluzi obrtnicima, poslovnim ljudima, građanima i svima željnima informacija o osobnom unapređenju rada i života, ali i boljitka našega kraja. Sjedište je to poslovnih susreta, razgovora, predavanja, ali i trenutaka odmora, razbibrige i ugodnog druženja.

Udruženje obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje podijeljeno je u osam sekcija: Sekcija trgovine, Sekcija autoprijevoznika, Sekcija frizera i kozmetičara, Sekcija proizvodnog obrta, Sekcija autostruke, Sekcija građevinara, Sekcija ugostitelja i Sekcija uslužnog obrta.

Udruženje obrtnika uključuje se u brojna događanja i manifestacije na području četiri jedinice lokalne samouprave, trudi se uvijek biti aktualno, te nastojimo i obrtnike uvijek informirati o brojnim novinama, zakonima, propisima, a to činimo kroz naš list „Poduzetnički Eho“, te radio-emisiju Obrtničke minute, koja se emitira svake srijede u 11.30 na Domaćem radiju, a naši su obrtnici uvijek dobrodošli s prijedlozima, temama i idejama.