Kuća halubajskega zvončara otvorila prijave za prvi ljetni kamp za djecu od 1. do 4. razreda

Kuća halubajskega zvončara organizira prvi ljetni kamp za djecu od 1. do 4. razreda. Kamp u svom obliku po prvi puta lokalnoj zajednici i svim drugim zainteresiranim nudi formu ljetnog kampa koji naglasak stavlja na kreativnost u polju kulture i umjetnosti, sporta, druženja i naravno – odličnu zabavu. 

Ljetni rasPUST će djeci uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole ponuditi cijeli niz radioničkih, kreativnih, izvedbenih ali i sportskih programa koji omogućuju kvalitetniji razvoj životnih sposobnosti i vještina kod djece, te ih kroz obilje kulturnog i kreativnog sadržaja senzibiliziraju s prostorima kulture i svijeta općenito. Ljetni rasPUST omogućit će djeci dane ispunjene kvalitetnim sadržajima poslije završetka školske godine, a fokus cijelog programa stavljen je, naravno na kulturu i umjetnost koje kao svojevrsna ”nadogradnja” života obogaćuju našu svakodnevicu i čine naše živote ispunjenima.

Ljetni rasPUST održat će se od ponedjeljka, 24. lipnja do subote, 29. lipnja 2024. godine u Kući halubajskega zvončara, a započet će besplatnim koncertom popularnih Kišnih razdraganaca koji će se održati u ponedjeljak, 24. lipnja u 20:00 sati u parku ispred Kuće halubajskega zvončara.

Kamp uključuje tri programska modula: Glazbena zvijezda, Zeleni superjunak i Kreativac, a detaljnije informacije o programu, načinu prijave i cijeni možete saznati na poveznici.