Najava privremenog prekida usluge vodoopskrbe

Zbog puštanja u funkciju novoizgrađenog glavnog transportnog vodovodnog cjevovoda u naselju Saršoni na Viškovu, privremeno će se u četvrtak, 9. siječnja 2014. godine, u vremenu od 08:00 do 19:00 sati obustaviti isporuka vode na području Drenove, Viškova i djela Kastva i to:

- na području Općine Viškovo – BENČANI. SKVAŽIĆI, SARŠONI od kućnog broja 48 do 100, MARIĆEVA DRAGA, RONJGI, BIŠKUPI, BRTUNI, BUJKI, MLADENIĆI, TRTNI, dio JURAŠI, VIŠKOVO od kućnog broja 48 do 160, VOZIŠĆE, ŠIROLI, BRNASI, GORNJI SROKI, MAVRI, dio ILOVCE i KOSI.

Popis područja koje će ostati bez vode dostupan je i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra (www.ri-info.net) te se može dobiti i telefonski na broju 051/211-906.

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom biti će omogućena putem dviju autocisterni koje će kružiti navedenim područjem.

Molimo sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode. Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, molimo da se voda pusti da istječe dok se ne razbistri.
U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.