Obavijest o dodjeli kompostera na korištenje

KD Čistoća d.o.o. će preko Općine Viškovo mještanima  zainteresiranima za samostalno izvođenje kompostiranja bio otpada iz kućanstva i vrta u vlastitim okućnicama, dodijeliti kompostere (ukupno 300 komada).

Pravo na dodjelu kompostera imaju obveznici komunalne naknade na adresi iz osobne iskaznice s prebivalištem na području Općine Viškovo, a koji nemaju nepodmirenih dospjelih obveza prema Općini Viškovo s osnova komunalne naknade i nepodmirenih dospjelih obveza prema KD Čistoća d.o.o. Rijeka (u daljnjem tekstu Korisnik).
Svaki  korisnik ima pravo na dodjelu jednog (1) kompostera. Ugovor o dodjeli kompostera sklapa se sa KD Čistoća d.o.o. Rijeka.

Više o načinu preuzimanju, podnošenju zahtjeva i izdavanju potvrde možete pročitati ovdje.

   
Više:  Zahtjev za izdavanje Potvrde od Općine Viškovo
   
Mještanima Općine Viškovo koji ispunjavaju navedene uvjete omogućeno je preuzimanje kompostera na lokaciji Reciklažno dvorište Mihačeva draga na adresi Mihačeva draga bb svakim radnim danom u periodu od 10.00 do 13.00 sati počevši od ponedjeljka 25.11.2013. godine.

Kontakt osoba je Damir Kostešić, a preuzimanje je moguće ostvariti uz prethodnu najavu na broj telefona: 091/220-3330 i uz predočenje Potvrde izdane od strane Općine Viškovo te predočenje osobne iskaznice ili potvrde o prebivalištu.
 
Zahtjev za izdavanje Potvrde za sklapanje ugovora o dodjeli kompostera na korištenje podnosi se Općini Viškovo. Zahtjevi se mogu preuzeti osobno u Općini Viškovo ili na web stranici Općine Viškovo www.opcina-viskovo.hr (On line prijave i obrasci) te ih možete dostaviti osobno u Općinu Viškovo, poštom na adresu Vozišće 3, Viškovo, e-mailom na pisarnica@opcina-viskovo.hr ili na fax broj: 051/257-521.

Općina Viškovo će potvrde dostaviti podnositeljima zahtjeva na e-mail naveden u zahtjevu ili ih stranke mogu preuzeti osobno u Općini Viškovo, nakon što ih se obavijesti.