Obavijest o pripremi Proračuna Općine Viškovo za 2017. godinu

Obavještavamo sve mještane Općine Viškovo da je u tijeku priprema Proračuna Općine Viškovo za 2017. godinu zajedno sa projekcijama za 2018. i 2019. godinu.
 
Radi sagledavanja komunalne problematike na području Općine, pozivamo sve mještane da u razdoblju do 15. rujna 2016. godine dostave Općini Viškovo zahtjeve vezane za komunalnu problematiku na temelju kojih će Općinska načelnica i predstavnici općinske uprave izaći na teren i utvrditi prioritete koji će se sagledati u pripremi Proračuna Općine Viškovo za 2017. godinu.
 
U zahtjevu je potrebno, između ostalog, što konkretnije opisati problem i lokaciju na kojoj je problem uočen te kontakt podnositelja zahtjeva (mobitel, e-mail).
 
Ostali prijedlozi za financiranje iz proračuna za naredno razdoblje, vezani uz djelokrug rada Općine Viškovo, osim financiranja udruga, također se dostavljaju zaključno s 15. rujnom 2016. godine.
 
Zahtjevi se mogu dostaviti osobno u pisarnicu Općine Viškovo u uredovno radno vrijeme, poštom na adresu Općina Viškovo, Viškovo, Vozišće 3 ili elektroničkom poštom (pisarnica@opcina-viskovo.hr).

Obrazac za prijavu komunalne problematike