Obavijest o zaprimanju zahtjeva za sufinanciranje nabave radnih bilježnica za učenike osnovnih škola

Općina Viškovo 1. listopada 2020. godine počinje sa zaprimanjem zahtjeva za sufinanciranje nabave radnih bilježnica za učenike osnovnih škola. Zahtjevi će se zaprimati do 31. prosinca 2020. godine.

Zahtjev za sufinanciranje nabave radnih bilježnica za učenike osnovnih škola za školsku godinu 2020./2021.

Osnovne škole Sveti Matej, Ivan Zajc, Belvedere, Eugen Kumičić, Podmurvice, Kozala, Gelsi i Katolička osnovna škola Josip Pavlišić su dostavili popis učenika upisanih u njihovu školu pa roditelji djece koji pohađaju te škole ne moraju prilagati potvrdu škole o upisu. 

Oni koji su već predavali potvrde o upisu u školsku godinu 2020/2021. za ostvarivanje nekog drugog prava ne moraju prilagati potvrde škole uz zahtjev.

Zahtjevi se mogu predati putem e-maila na pisarnica@opcina-viskovo.hr te poštom na adresu Vozišće 3. Zbog očuvanja zdravlja i zadržavanja povoljne spidemiološke slike Viškova, molimo mještane da u što većem broju zahtjeve predaju putem e-maila ili poštom. Ako je zaista nužno doći osobno u pisarnicu to je moguće ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8:30 do 10:30, te utorkom od 15 do 17 sati. U tom slučaju, potrebno je poštivati epidemiološke mjere poput dezinficiranja ruku i obuće po ulasku u pisarnicu te korištenje zaštitne maske.