Obilježen 100. jubilarni broj Glasnika Općine VIškovo

U utorak, 02. svibnja 2017. godine u Domu hrvatskih branitelja na Viškovu održano je svečano događanje povodom 100. jubilarnog broja Glasnika Općine Viškovo.
 
Događanju je prisustvovalo 40-ak suradnika koji su tijekom godina dali svoj doprinos i dijelić sebe te su im tom prigodom dodijeljene zahvalnice za profesionalni i osobni doprinos u pripremi i realizaciji Glasnika. 
 
Događanje je pjesmom uveličala Ivana Marčelja, a svoj osvrt na dali su i dugogodišnja urednica Doris Brustić, Boris Sušanj, Nina Dukić Srok, Vidojka Lučić, Daniela Jugo Superina te Marina Frlan Jugo.
 
Osim toga, prisutnima se obratio i općinski načelnik u čijem mandatu je pokrenut Glasnik Općine Viškovo te je istaknuo da je Glasnik  te 1995. godine bio prvo glasilo na području PGŽ. “U tom dijelu nismo imali uzora i kao u mnogim drugim stvarima bili smo prvi.” napomenuo je Petrc.
 
“Izuzetno smo ponosni na 100 brojeva glasnika Općine u kojima smo tijekom dva desetljeća informirali mještane o svim novostima, projektima i događanjima na području općine Viškovo. Kada je općinski Glasnik krenuo s realizacijom imala sam samo 19 godina. I ja sam iz njega učila o našem kraju i voljela sam ga čitati. Toliko puno truda, zanimljivih članaka i divnih izdanja je iza nas.“ napomenula je Općinska načelnica Sanja Udović.