Održana 6. po redu Zelena čistka

U subotu 08. travnja 2017. godine održana je još jedna eko akcija „Zelena čistka“ u suorganizaciji Općine Viškovo, Turističke zajednice Općine Viškovo te udruga s područja Općine Viškovo i brojnih volontera.

Tijekom cjelodnevnog čišćenja održanog u subotu sudjelovalo je oko 60 volontera koji su zajedničkim snagama čistili i uređivali okoliš oko Ustanove I.M.Ronjgov, šetnice Plešivac – od ulaza na šetnicu u Biškupima prema Petrcima te od smjera Biškupi prema Marčeljim, područje radne zone Marinići, lokaciju oko ŽCGO Marišćina, okoliš kalića Kapitovac kao područje Vrtače-Kosi, a u suradnji s udrugama i mještanima. Prikupilo se oko 30 m³ raznog otpada.

U čišćenju su sudjelovali: DVD Halubjan, KESM, Savjet mladih Općine Viškovo, SKD Prosvjeta, MO Marčelji, članovi UUNJO "Halubje 2011" Viškovo,  zaposlenici Općine Viškovo i KD Viškovo te TZ Viškovo i mještani.

Veliko HVALA svim sudionicima, nadamo se da će i sljedeće godine imati ovako dobar odaziv volontera, jer je briga o okolišu briga o nama samima.