Poduzetnički dan Općine Viškovo

Općina Viškovo u četvrtak, 22. rujna 2016. godine organizira Poduzetnički dan, koji će se održati od 10.00 do 16.00 sati u šatoru na parkiralištu Milihovo, u centru Viškova. Tijekom Poduzetničkog bit će održana brojna zanimljiva i korisna predavanja, prezentacije i razne aktivnosti za poduzetnike i posjetitelje.
 
Poseban naglasak stavljen je na nove marketinške mogućnosti i kreativne koncepte kao alate za unaprijeđenje poslovanja i pozicioniranja poduzetnika na tržištu. Tako će biti govora o vizualnom brandiranju i storytellingu, a posjetitelji će imati priliku čuti najnovije i informacije o tehnologiji virtualne stvarnosti te također isprobati različite tipove VR naočala.
 
Jedan od četri bloka predavanja odnositi će se i na važnost razvijanja znatiželje i kreativnosti od najranije dobi te zašto je njegovanje kreativnosti najsigurniji put ka uspjehu.  Kao govornike i sudionike Poduzetničkog dana ugostiti ćemo ABC Akcelerator iz Ljubljane, Udrugu Mrak-Mrežu za razvoj i kreativnost, tvrtku Uljanik Tessu Elektronika sa inovativnim električnim biciklima te doktoricu Ankicu Đukić sa Fakulteta strojarstva i brodogradnje iz Zagreba koja će predstaviti prototip vozila budućnosti, bicikl na vodik. Osim toga, predstavnici Udruge Crane upoznat će nas sa konceptom i djelovanjem poslovnih anđela.
 
Kao posebna poslastica, u Domu hrvatskih branitelja od 09.00 -16.00 sati biti će postavljen mobilni centar znanosti slovenske Ustanove Hiša eksperimentov sa više od 50 mobilnih eksperimenata prilagođenih svim uzrastima. Za 45-minutni obilazak možete se prijaviti putem facebook stranice Poduzetnički dan Općina Viškovo ili na mail: tajnik@opcina-viskovo.hr.

Program