Dječji buvljak u Kući halubajskega zvončara

Pozivamo vas na prvi Dječji buvljak u Kući halubajskega zvončara u sklopu kojega će posjetitelji moći besplatno razmjenjivati igračke i dječje slikovnice! 

Da, dobro ste pročitali, u subotu, 1. lipnja od 11 do 13 sati u parku Kuće halubajskega zvončara ćete na jednostavan i zabavan način moći međusobno razmjenjivati igračke i slikovnice bez upotrebe novca - sve po principu robne razmjene.

U parku će za sve izlagače biti postavljeni stolovi koji će služiti kao izložbena mjesta na kojima će se izlagati igračke. Izlagači mogu slobodno doći, donijeti svoje igračke ili slikovnice i sami birati svoja mjesta za izlaganje bez prethodne prijave. Svi posjetitelji moći će slobodno cirkulirati parkom, razgledavati igračke, isprobavati ih, čitati slikovnice, mijenjati se i uzimati ih u dogovoru s izlagačima.

Atmosfera na buvljaku je opuštena i druželjubiva, a cilj ovakvih programa je povezivanje unutar lokalne zajednice kroz druženje, razmjenu ideja (i igračaka) i dobru zabavu.

Igračke koje su vam dosadile donesite i ponudite ostalima, a vi zauzvrat odaberite nešto novo, fora i besplatno. Vidimo se va Kuće halubajskega zvončara!

Napomena: u slučaju kiše, Dječji buvljak selimo u prizemlje KHZ-a i koristimo ulaz s donje strane Kuće.