Upisi u Dječje vrtiće na području Općine Viškovo

Upisi u dječje vrtiće na području Općine Viškovo za sljedeću pedagošku godinu ove godine počinju sljedeći tjedan – u ponedjeljak 10. svibnja 2021. godine i traju do 17. svibnja 2021. godine.

Djeca se mogu upisati u Dječji vrtić Viškovo čiji je osnivač Općina Viškovo te u privatne dječje vrtiće Malik, Maza, Loptica, Zvončica i Poneštrica - područni objekt Sreća u Marčeljima.

Detaljnije informacije oko upisa i potrebna dokumentacija bit će dostupna na internetskim stranicama svih vrtića pa se roditelji mogu informirati ovisno o vrtiću u koji bi upisali dijete.

Kontakte i informacije o svakom pojedinom vrtiću možete pronaći na sljedećem linku:

https://opcina-viskovo.hr/predskolski-odgoj-i-obrazovanje/predskolski-odgoj

Općina Viškovo će sukladno Odluci o sufinanciranju redovnog programa predškolskog odgoja i obrazovanja u Općini Viškovo sufinancirati redoviti program predškolskog odgoja i obrazovanja u vrtićima izvan Općine Viškovo ukoliko kapaciteti dječjih vrtića iz Plana mreže nisu dostatni odnosno ukoliko je nakon provedenih upisa, utvrđeno da vrtići na području Općine Viškovo više nemaju slobodnih mjesta za upis djece.

Obavijest o broju slobodnih mjesta u pojedinim vrtićima na području Općine Viškovo biti će objavljena naknadno na našim stranicama nakon provedenih upisa.

Zahtjevi za sufinanciranje zaprimati će se od 01. srpnja do 08. kolovoza 2021. godine na novim obrascima za pedagošku godinu 2021/2022.