Pravno savjetovanje u sklopu EU projekta "Pomoć i podrška starijim osobama kroz razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga"

Pravno savjetovanje i pomaganje u sklopu projekta “Pomoć i podrška starijim osobama kroz razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga” u mjesecu srpnju održat će se u utorak 19. srpnja 2022. godine od 12:00 do 14:00 sati u prostorima Udruge umirovljenika Viškovo.

Zainteresirani svoj termin mogu rezervirati putem:

– e-maila: umirovljenici.viskovo@gmail.com

– Osobnim dolaskom u prostor Udruge umirovljenika Viškovo, Viškovo 31

– telefonom: 051/257-622

Aktivnost je besplatna te je namijenjena osobama s navršenih 65 godina i starijima koje imaju prebivalište ili boravište na području Općine Viškovo odnosno Urbane aglomeracije Rijeka.

Pravno savjetovanje i pomaganje organizira se na mjesečnog bazi u sklopu projekta „Pomoć i podrška starijim osobama kroz razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga“ financiranog bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Unaprjeđenje postojećih i širenje usluga izvaninstitucionalne skrbi na području odabranih urbanih aglomeracija/područja Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Split, Zadar i Zagreb“.

Medicinske vježbe – obavijesti o ljetnim terminima

Tijekom srpnja i kolovoza medicinske vježbe u sklopu projekta „Pomoć i podrška starijim osobama kroz razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga“ održavaju se utorkom i četvrtkom od 08:00 – 08:45 sati u Viškovu. 

Otvoreni termin predviđen je za manju grupu do 8 korisnika. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 051/257-622

Aktivnost je namijenjena osobama s navršenih 65 godina i starijima s područja UA Rijeka, te je financirana sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.