Privremeni prekid vodoopskrbe u ulici Brnasi 3.9.2020.

Zbog izvođenja radova na spajanju novog transportnog vodovodnog cjevovoda u naselju Žegoti u Kastvu u četvrtak 3. rujna 2020. godine doći će do privremenog prekida u isporuci vode na većem području Kastva i Viškova.

Na području Općine Viškovo u vremenu od 6:00 do 19:00 sati bez vode će biti stanovnici ulica Brnasi od kućnog broja 1 do 20.

Opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterne koja će biti stacionirana u Brnasima kod nogometnog igrališta (adresa Brnasi 1, Viškovo). Po potrebi će u osiguranje dostupnosti vode biti uključena i autocisterna koja će kružiti područjem koje će ostati privremeno bez vode. Iz Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija mole sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode. Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, savjetuju da se voda pusti da istječe dok se ne razbistri.

Bez vode će tog dana biti i dio korisnika na području Grada Kastva te Općine Matulji. Popis ulica koje će ostati bez vode dostupan je na internetskim stranicama KD Vodovod i  kanalizacija d.o.o. (www.kdvik-rijeka.hr) te će biti dostupan i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt centra (www.ri-info.net). Informacija se može dobiti i u KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. na broj telefona 211-906.