Svečana akademija povodom Dana Općine Viškovo

Povodom 24. rođendana Općine Viškovo u petak, 21. travnja 2017. godine, u restoranu Ronjgi s početkom u 19,00 sati održana je svečana akademija na kojoj su uručena javna priznanja Općine Viškovo i nagrade najboljim sportašima.

Nagradu za najbolju sportašicu Općine Viškovo za 2016. godinu dobila je Sara Pešut.
Nagradu za najboljeg sportaša Općine Viškovo za 2016. godinu dobio je Patrik Martinović.
Nagrada za najbolju sportsku ekipu Općine Viškovo za 2016. godinu u ženskoj kategoriji pripala je Odbojkaškom klubu "Sveti Matej", dok je u muškoj kategoriji kao najbolja sportska ekipa u 2016. godini proglašen Rukometni klub "Viškovo".

Također, uručena su i javna priznanja Općine Viškovo za 2016. godinu.
Plaketa Općine Viškovo uručena je Zorki Rubeši.
Godišnja nagrada Općine Viškovo za 2016. godinu pripala je Ljilji Ivkić, dok je nagrada Općine Viškovo u 2016. godini za životno djelo pripala Nataliji Mladenić.

Svečanoj akademiji prisutvovao je Župan gosp. Zlatko Komadina koji ističe Općinu Viškovo kao jednu od općina s  najjačim poduzetništvom u državi, a koja ima puno perspektive i mogućnosti za daljnji razvoj. Nadalje ističe kako je Viškovo iznijelo veliki teret solidarnosti sa svim gradovima i općinama naše županije, podnoseći neriješeno pitanje komunalnog otpada koje je, srećom pri kraju.