Turnir u sportskim igrama i idejama za Program za mlade Općine Viškovo

Treći i posljednji događaj u ovoj fazi procesa izrade Lokalnog programa za mlade Općine Viškovo, prilika je za odmjeravanje snaga u nesvakidašnjim sportskim igrama, ali i u idejama mladih u području sporta i zdravlja te njihova aktivnog sudjelovanja u zajednici. Nakon smoothie partyja s kućnim ljubimcima i “pub” kviza, slijedi treća i za sada posljednja prilika u ovoj fazi procesa za koju upućujemo pozivnicu mladima s Viškova od 15 do 30 godina da iskoriste ovu mogućnost i priliku, vrijeme i mjesto za njihove ideje i prijedloge kojima aktivno sudjeluju u izradi prvog strateškog dokumenta namijenjenog poboljšanju kvalitete njihova života. 

Mjesto radnje je parkiralište Milihovo, točnije prostor ispred BK Halubjan gdje ćemo u petak, 17. lipnja u 19 sati okupiti mlade na neobičnom”zero waste” turniru u sportskim igrama. Osim što ćete imati priliku na unikatan način pokazati svu raskoš svojih motoričkih sposobnosti i otkriti skrivene talente za koje možda ni sami niste znali da imate, turnir je i savršena prilika za zajedničko odmjeravanje ideja i prijedloga za aktivnosti iz područja aktivnog sudjelovanja mladih u zajednici te sporta i zdravlja, a sve za potrebe izrade programa za mlade Općine Viškovo.

Do tada, vježbajte kondiciju, koordinaciju oka i ruke, preciznost, a malo i prodinstajte konkretne i konstruktivne prijedloge za pokretanje pozitivnih promjena u aktivnom sudjelovanju u oblikovanju zajednice po mjeri mladih, da bi bili zdravi i aktivni u sportu, ali i svima drugim smislima. 

U petak pokušavamo i boćati, pa se svakako pohvalite obiteljskim blagom - vlastitim boćama. Stoga, ne propustite priliku ih ponijeti sa sobom da se divimo najstarijima i najneobičnijima među njima. Ili ih jednostavno, u duhu “zero waste” turnira, posudite.

Dođite se družiti, zabaviti i smisliti kako da zajedno učinimo Viškovo još boljim za život svim mladima.

Osobe za kontakt: Diana Kovačić / diana@zmergo.hr / 098-91-55537; Jasmina Fabac / Jasmina.Fabac@opcina-viskovo.hr / 091-257-5208