Uspješni sportaši na prijemu kod Općinske načelnice

Općinska načelnica Sanja Udović sa suradnicima, u utorak, 03. listopada 2017. godine, je u svom uredu ugostila sportaše Rukometnog kluba Zamet Patrika Martinovića i Matiju Starčevića. U pratnji Patrika i Matije prijemu je prisustvovao i sportski direktor RK Zamet Vedran Babić.
 
Tom prilikom predstavnici Općine Viškovo istaknuli su zadovoljstvo njihovim postignućima, čestitali im te zaželjeli uspjeh u daljnjim sportskim pripremama i natjecanjima te im uručili priznanja.
 
Patrik i Matija su mještani Viškova i upješni sportaši s vrhunskim rezultatima te je prijem kod Općinske načelnice poticaj za njihov daljni rad i trud. Oboje su članovi Rukometnog kluba Zamet i članovi Hrvatske rukometne kadetske reprezentacije s kojom su u kolovozu osvojili brončanu medalju na Olimpijskom festivalu europske mladeži u mađarskom Gyӧru. Osim toga, oboje su se iskazali i na drugim natjecanjima te su s generacijom 2000. godišta u protekloj godini osvojili drugo mjesto na Završnici državnog prevenstva za kadete gdje je Matija proglašen za najboljeg lijevog vanjskog, a Patrik za najboljeg desnog vanjskog igrača završnice.
 
 „Uvijek smo ponosni na naše uspješne sportaše jer na najbolji mogući način predstavljaju sami sebe i ono što rade, promiču dobre vrijednosti u životu, ali na taj način promoviraju i Općinu Viškovo.“ naglasila je Općinska načelnica Sanja Udović.