Zaprimanje zahtjeva za sufinanciranje redovitog programa predškolskog odgoja i obrazovanja u Općini Viškovo

Obavještavamo roditelje djece koja su upisana u ustanove predškolskog odgoja i obrazovanja u pedagoškoj godinu 2019/2020. da se Zahtjevi za sufinanciranje redovitog programa predškolskog odgoja i obrazovanja u Općini Viškovo zaprimaju od 01. srpnja do 08. kolovoza 2019. godine.

Zahtjevi će se zaprimati  u uredovno vrijeme pisarnice (ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom i petkom 07.00-10.30 sati, utorkom 13.00-17.00 sati).

ZAHTJEVI ĆE SE ZAPRIMATI ISKLJUČIVO U NAZNAČENOM RAZDOBLJU I NA NAZNAČENOJ ADRESI.

Obrasce Zahtjeva s popisom dokumentacije koju treba priložiti uz Zahtjeve moguće je preuzeti u Općini Viškovo ili na internetskim stranicama Općine Viškovo, www.opcina-viskovo.hr

Podnositelji Zahtjeva će o vremenu, načinu i mjestu preuzimanja rješenja biti obaviješteni SMS-om ili elektroničkom poštom.

NAPOMENA:  Ljubazno molimo korisnike da prije predaje zahtjeva, ukoliko nisu sigurni, provjere da li imaju dugovanja prema Općini Viškovo na broj telefona 051/503-781, te ista podmire. Ukoliko se utvrdi da s danom podnošenja zahtjeva postoji dug prema Općini Viškovo, zahtjev će biti odbijen.

Obrazac - Zahtjev za sufinanciranje smještaja djeteta u redovitom programu predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2019/2020.