Zatvaranje za sav promet ceste Viškovo - Kastav lokacija Široli, novi obilazak Viškovo- Kastav preko D427

Investitor radova na izgradnji državne ceste tvrtka Hrvatske ceste obavijestili su o novoj prometnoj regulaciji vezano za izgradnji državne ceste D427 a zbog radova koji se izvode na lokaciji Široli  i zbog kojih će dionica županijske ceste 5021 Viškovo Kastav – Viškovo lokacija od benzinske pumpe Petrol do restorana Jist –Široli biti zatvorena za sav promet, počevši od dana 28.08.2019. godine u 10 sati.  

Obilazni pravac  Viškovo Kastav za sav promet je osiguran promet puštanjem  u promet dionice državne ceste D 427 na potezu od kružnog raskrižja kod  NK Halubjan – do kružnog raskrižja Marinići 2 (kod skretanja za Plodine) .  

Molimo sve sudionike u prometu  da poštuju privremenu prometnu regulaciju te da koriste obilazne pravce za svoje putovanje.

Također vezano uz zatvaranje ceste korigira se i vozni red linijskog prijevoznika  javnog prijevoza putnika  tvrtke Autotrolej koji na liniji   21 Rijeka - Pehlin - Viškovo - Brnčići – Kudeji  koji će se okretati na lokaciji kružnog raskrižja Halubjan  te obilazno preko Brnčića putovati za smjer Viškova.  Više na stranicama prijevoznika autotrolej.hr.   O svim eventualnim dodatnim izmjenama voznog reda javnost i korisnici će biti obaviješteni.  

karta