nacelnica_sm.jpgZadovoljstvo mi je što Vas mogu pozdraviti na internet portalu Općine Viškovo.
Općina Viškovo koristi mogućnosti suvremene tehnologije kako bi svima zainteresiranima na svojim mrežnim stranicama pružila informaciju o radu Općine, ali i ostalim  događanjima na našem području...

 

Prijenos 9. sjednice Općinskog vijeća Općine Viškovo

Prijenos 9. sjednice Općinskog vijeća Općine Viškovo koja se održava 19. svibnja 2022. godine s početkom u 18:00 sati u općinskoj vijećnici u Saršonima moći će se pratiti na sljedećoj poveznici: 9. sjednica Općinskog vijeća Općine Viškovo / 19. svibnja 2022. u 18 sati - YouTube

Poštanski ured Viškovo preseljen na novu lokaciju

U ponedjeljak, 16. svibnja 2022. godine poštanski ured Viškovo počeo je s radom na novoj adresi – Viškovo 39F, u centru općine, u blizini crkve Sv. Matej. 

Poštanski ured Viškovo radi od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Odluka br.2 o ispunjavanju propisanih (formalnih) uvjeta poziva prijavljenih programa/projekata za 2022. godinu

Temeljem Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (Narodne novine broj: 26/15. i 37/21), Pravilnika o financiranju javnih potreba Općine Viškovo (Službene novine Općine Viškovo broj: 11/15. i 7/20.), i Poslovnika o radu Povjerenstva za provedbu javnih poziva za predlaganje programa/projekata javnih potreba u kulturi i ostalim društvenim područjima Općine Viškovo za 2022. godinu od 15. ožujka 2022. godine, Povjerenstvo za provedbu javnih poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi i ostalim društvenim područjima Općine Viškovo za 2022. godinu, nakon provedene ocjene ispunjavanja propisanih (formalnih) uvjeta poziva u područjima kulture i ostalim društvenim područjima dana ¬¬16. svibnja 2022. godine donosi:

Odluka br.2 o ispunjavanju propisanih (formalnih) uvjeta poziva prijavljenih programa/projekata za 2022. godinu

 

Položeni vijenci povodom Dana spomena na hrvatske žrtve u borbi za slobodu i nezavisnost

U petak, 13. svibnja na groblju Viškovo položeni su vijenci i upaljene svijeće povodom Dana spomena na hrvatske žrtve u borbi za slobodu i nezavisnost. Polaganju vijenaca prisustvovali su predstavnici Općine Viškovo te predstavnik Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata „Ajkule“.  

Udruga Žmergo sudjelovala na manifestaciji Majevica

Udruga Žmergo je u nedjelju, 08.05.2022. sudjelovala na manifestaciji Majevica s ciljem savjetovanja s građanima, posebice s mladima kako bi ispitali njihove potrebe i interese, a sve u svrhu izrade Programa za mlade Općine Viškovo, prvog strateškog dokumenta za mlade ove Općine. 

Polaganje vijenaca povodom Dana spomena na hrvatske žrtve u borbi za slobodu i nezavisnost

Polaganje vijenaca povodom Dana spomena na hrvatske žrtve u borbi za slobodu i nezavisnost održat će se u petak, 13. svibnja 2022. godine u 10:00 sati na groblju Viškovo.

Položeni vijenci povodom Dana pobjede nad fašizmom i Dana Europe

U petak, 6. svibnja 2022. godine povodom Dana Europe i Dana pobjede nad fašizmom koji se kao spomendan obilježava 9. svibnja, izaslanstvo Općine Viškovo u kojem su bili općinska načelnica Sanja Udović sa zamjenikom Denisom Mladenićem te predsjednik Udruge antifašističkih boraca i antifašista Općine Viškovo Mladen Hero položili su vijenac i zapalili svijeću na groblju Viškovo. 

Natječaj za upis djece u Dječji vrtić Viškovo za pedagošku godinu 2022./2023.

Temeljem Odluke Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Viškovo br. 21/2022. od 5. svibnja 2022. godine, Dječji vrtić Viškovo (u daljnjem tekstu: Vrtić) objavljuje

Natječaj za upis djece u Dječji vrtić Viškovo za pedagošku godinu 2022./2023.

I.          Programi, vrijeme i mjesto upisa

Upis se provodi za redoviti cjelodnevni 10-satni jaslični program.

Upis djece u Dječji vrtić Viškovo provodi se isključivo putem aplikacije e-Upisi, dostupne na portalu e-Građani i to u razdoblju  od 12. svibnja 2022. godine do 20. svibnja 2022. godine.

Sve informacije mogu se dobiti na telefon +385 1 6661 555, 051/256-844, e-mail adresu: helpdesk@carnet.hr ili vrtic-viskovo@vrtic-viskovo.hr te na internetskoj stranici www.vrtic-viskovo.hr.

Samo iznimno, u situaciji kada roditelj nije u mogućnosti izvršiti prijavu putem aplikacije, prijavu u njegovo ime može podnijeti administrator vrtića. Roditelj se u tom slučaju mora najaviti u vrtić i dostaviti traženu dokumentaciju.

Tekst natječaja

Upute za korištenje sustava

Polaganje vijenaca povodom Dana Europe i Dana pobjede nad fašizmom

Polaganje vijenaca povodom Dana Europe i Dana pobjede nad fašizmom održat će se u petak, 6. svibnja 2022. godine u 10:00 sati na groblju Viškovo.

Obzirom na radove koji se izvode na prostoru nekadašnjeg parka ispred groblja, vijenci će se položiti na Centralni križ.

Poziv za dostavu prijedloga za imenovanje sudaca porotnika za mladež Županijskog suda u Rijeci

Temeljem dopisa Primorsko-goranske županije, Odbora za izbor, imenovanja i dodjelu povelja i priznanja, pozivaju se svi zainteresirani na dostavu prijedloga za imenovanje sudaca porotnika za mladež Županijskog suda u Rijeci.

Molimo prijedloge s potpisanim izjavama (u privitku dopisa) i preslikama osobne iskaznice svakog predloženika dostaviti na mail adresu: pisarnica@opcina-viskovo.hr najkasnije do 31. svibnja 2022. godine.

Napomena: 

- sudac porotnik ne smije biti član političke stranke niti se baviti političkom djelatnošću

- sudac porotnik ne smije obavljati odvjetničku ili javnobilježničku službu, poslove člana upravnog ili nadzornog odbora trgvačkog društva ili druge pravne osobe, niti obavljati drugu službu ili posao koji bi mogli utjecati na njegovu samostalnost, nepristranost i neovisnost ili umanjiti njegov društveni ugled ili su inače nespojivi s obnašanjem sudačke dužnosti

DOPIS PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

Pretplati se na Feed naslovnice